DUPE 2012: Prvo polufinale

Već si upoznat s time da sakupljamo dupe u okviru našeg revolucionarnog konkursa DUPE 2012 koji je odobren od strane Lekarske komore i časopisa Voajer. Najpre, hvala svima na brojnim dupetima koja su stigla u naš inboks i uslovila povećanje obima podlaktice u redakciji za sedam odsto u proseku.

Sada je red da predstavimo prvo dupe koje ide u finale takmičenja – gde će se naći ukupno pet dupeta, od kojih će sva biti nagrađena kako je obećano, a pobednik će se odrediti glasanjem na našem sajtu. Opštim konsenzusom smo odlučili da ne potpisujemo autore slika kako ih njihove devojke i majke ne bi sačekivale sa oklagijama, a momci i sponzori uslikanih devojaka sa gedorama i bejzbolkama. Idemo redom, po kvalitetu:

Ovo moćno dupe, stegosaurus među tiranosaurusima, ipak zauzima poslednje mesto u prvom polufinalu jer nije naišlo na pozitivan odjek. Razloga je više ali prednjače spojleri koji kvare aerodinamiku iako, sa druge strane, janjetina bez loja ne valja. Ujedno, jedino dupe koje je obučeno i koje je sa ulice, a ne sa plaže. U sledeća četiri polufinala biće dupeta iz šetnje, parkova, kafana i trolejbusa.

Dupe u šlaufu vam se nije preterano svidelo, iako većina vas – da se ne lažemo – može da smuva samo ovakav šlauf, a ovakvo dupe može samo da voli izdaleka. U pitanju nije dupe najviše klase, ali svakako praktično kada se nađete na pučini sa erekcijom. Prelazimo na četiri respektabilna dupeta, realne ocene 7, 8, 9 i 10, dakle dupeta koja bi prošetao po gradu i još bi se svima hvalio.

Sjajna oblina, mogućnost da se uhvati, zagrize i šljepne – to krasi ovo dupe, dok se fotografija ističe nesvakidašnjom žabljom perspektivom te mudovitošću autora da se prikrade objektu toliko da može da mu omiriše mošus. Sledeći fotograf je bio diskretniji i oprezniji, ali je dupe naišlo na veći odjek:

U redakciji smo zapravo ljuti na ovo dupe. Zašto? Zato što je u rukama (guzovima?) imalo sve adute da uđe u finale – planina, svež vazduh, ladno pivo i srpska trobojka. Dupe je ipak ostalo na trećem mestu, ali i u našim noćnim mislima, kada pred spavanje sa gađenjem analiziramo atribute obe bivše devojke i sanjamo da nam neka sa ovakvim dupetom donese kriglu piva, da utolimo žeđ na polzu Nade Macure.

Sanibal Orahovac jeste gospodin i virtuoz fudbalske igre, ali bi u Barseloni ipak sedeo na klupi samo zato što tamo igraju najbolji na svetu. Tako i ovo dupe neće u finale samo zato što je dupe na prvom mestu svetska klasa. Ova fotka dobija tri bambija za umetnički dojam, a ležaljka na plaži sa ovakvim pogledom treba da se naplaćuje minimum 6 evra. Bez suncobrana. A sada, prvi finalista…

Dupe koje ostavlja bez daha, zaslužuje značku za kvalitet, orden Svetog Save i Oskara za specijalne efekte. Već smo se obratili rukovodstvu Luvra sa zahtevom da skine portret one babetine i svečano mesto u muzeju ustupi ovom remekdelu. Autoru kapa dole – trebalo je mnogo pribranosti da se u ovakvoj poziciji uopšte setiš da slikaš. Ovo dupe ćete videti ponovo u finalu, te budite njegovi verni fanovi do kraja DUPETA 2012! Konkurs se nastavlja koliko za dva sata na našoj FB strani – udarite po dva bendžosa i nastavite da pratite.

Tagovi:

dupe 2012